اخبار و تازه ها

برگزاری دوره های آموزشی

در طی مدت ۴ ماه، ۸ دوره آموزشی راهنمای کشوری پیشگیری، ارزیابی و درمان پرفشاری خون توسط مرکز تحقیقاتی پرفشاری خون برای ۵۵۰ نفر از پزشکان عمومی اصفهان برگزار گردید.

اجرای طرح بزرگ خود مراقبتی بیماران مبتلا به فشارخون

مراحل اجرایی طرح خود مراقبتی بیماران مبتلا به فشارخون و پایان نامه دکترای تخصصی پژوهشی دانشجوی دکترای مرکز تحقیقات پرفشاری خون اصفهان در حال انجام است.

برگزاری موفقیت آمیز اولین همایش بین المللی بازتوانی قلبی

اولین همایش بین المللی بازتوانی قلبی از ۲۹ مهر تا اول آبان ماه ۱۳۹۳ توسط مرکز تحقیقات بازتوانی قلب پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در محل سالن های همایش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

درمانگاه فشارخون مرکز تحقیقات پرفشاری خون افتتاح شد

روز چهارشنبه ۲۳ مهرماه طی مراسمی، درمانگاه فشارخون مرکز تحقیقاتی پرفشاری خون پژوهشکده قلب و عروق اصفهان افتتاح شد. در این مراسم مسئولین پژوهشکده قلب و عروق اصفهان و مراکز تحقیقاتی تحت پوشش و نمایندگانی از معاونت درمان، معاونت بهداشتی و مراکز درمانی سطح شهر حضور داشتند.

راه اندازی درمانگاه فشارخون

مرکز تحقیقات پرفشاری خون
درمانگاه فشارخون از ابتدای مرداد ماه سال ۱۳۹۳ راه اندازی خواهد شد.

تغذيه در ماه مبارك رمضان

فرا رسيدن ماه مبارك رمضان، ماه خدا، ماه روزه دارى و پرهيزكارى و عبادت، و ماه ميهمانى خداوند بر شما مبارك باد.

کارگاه یک روزه در دانشگاه صنعتی اصفهان

برگزاری کارگاه یک روزه تحت عنوان “Image-based Cerebrovascular Modeling for Advanced Diagnosis and Interventional Planning” در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ در دانشگاه صنعتی اصفهان

بازدید خانم دکتر مهشید دهقان محقق و پژوهشگر دانشگاه مک مکستر کانادا از پژوهشکده

روز دوشنبه مورخ ۲۵ فروردین ماه ۹۳ خانم دکتر مهشید دهقان محقق و پژوهشگر دانشگاه مک مکستر کانادا از پژوهشکده قلب و عروق و بویژه روند اجرای طرح بین المللی PURE بازدید بعمل آورد. این بازدید از ساعت ۹ صبح الی ۱۴ بعدازظهر به طول انجامید.

برگزاری جلسه پایان سال پژوهشکده

جلسه پایان سال ۱۳۹۲ پژوهشکده قلب و عروق اصفهان با گرامیداشت بیستمین سال تصویب این پژوهشکده در شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار گردید. در این مراسم گزارش عملکرد یکساله پژوهشکده ارائه و از خدمات برجسته برخی همکاران تقدیر شد.

هفته کاهش مصرف نمک

اقدامات آموزشی پژوهشکده به مناسبت هفته کاهش مصرف نمک